Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20
Het streeploos schoonmaken van uw ramen is een vak apart. Prova maakt alles  weer glashelder!
  • Professionele aanpak
  • Hoogte is voor ons geen probleem
  • Scherpe tarieven

Glasbewassing

Bent u op zoek naar een glazenwasser voor de ramen van uw kantoor of bedrijfspand?
Direct een scherpe aanbieding ontvangen?

   Wij werken door heel Nederland

Glas Bewassing

Dan bent u bij Provareiniging op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing op in Nederland zijn wij echte professionals op het gebied van glasbewassing. Hoe hoog of hoe laag de ramen van uw kantoor of bedrijfspand zich bevinden het is voor onze glazenwassers geen enkel probleem. Op vele manieren zijn wij in staat uw ramen streep loos te laten glanzen. Dit doen wij door middel van alle mogelijke manieren of het nu gaat om tuckerpool systeem of traditioneel met de hand het is voor onze glazenwassers geen enkel probleem om de uitstraling van uw bedrijfspand of kantoorgebouw te laten “shinen”.

Als u dus op zoek bent naar “DE GLAZENWASSER” en u graag vrijblijvend wil weten wat Pova Reiniging voor u als glazenwasser kan betekenen. Vraag dan een van onze glasbewassing adviseurs deze bekijkt dan samen met u wat de beste oplossing is voor uw ramen.

Tevens kunnen dan de mogelijkheden bekeken worden voor onze aantrekkelijke tarieven of interessante glasbewassing contracten. Wij reinigen door heel Nederland!

Scherpe aanbieding ontvangen voor glasbewassing?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Naast glasbewassing is Prova ook specialist op het gebied van o.a. industriele reinigingdamwandreiniging, gevelreiniging, hogedrukreiniging. Wilt u een vrijblijvende aanbieding ontvangen voor glasbewassing of een van onze andere diensten? Neem dan direct contact met ons op en bel met 0548-234000 of vul onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie!
USP-prova-form