Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20
Op zoek naar gevelreiniging in Emmen?
 • Wij gaan echt iedere uitdaging bij gevelreiniging
 • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
 • Overal in Nederland

Gevelreiniging Emmen

Prova Reiniging heeft jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging en adviseren u daar graag in.
Direct een scherpe aanbieding ontvangen?

Prova Reiniging heeft de meest ervaren specialisten in huis voor uw gevelreiniging Emmen. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies! Uw bedrijfspand is toch wel het visitekaartje van uw onderneming. Een schone gevel is dus ontzettend belangrijk. Naast bedrijfspanden zijn we ook vaak te vinden bij hotels en woonboulevards voor gevelreiniging. 

Ons klantportfolio

Ons klantportfolio is zeer gevarieerd. Wij hebben al diverse bedrijven geholpen:

 • Gevelreiniging bij Staples in Almere
 • Gevelreiniging en glasbewassing bij woonboulevard Eijerkamp in Zutphen
 • Gevelreiniging bij Detail Resultgroup in Velsen
  Maar ook nog diverse bedrijven in Veenendaal, Amersfoort, Amsterdam en de rest van Nederland

Zoals u ziet reizen onze specialisten heel Nederland af, dus ook voor gevelreiniging Emmen.

Proces bij gevelreiniging Emmen

Voor we beginnen aan de reiniging komen we bij u langs voor een gesprek en voor een onderzoek. Voorafgaand aan de reiniging is het belangrijk onderzoek te doen, omdat we tijdens het onderzoek de aanpak voor gevelreiniging kunnen bepalen. Onze specialisten kijken hierbij vooral naar het type vervuiling en het materiaal van uw gevel. Tijdens ons gesprek delen wij onze bevindingen in de vorm van een advies. Dit gesprek is nog geheel vrijblijvend. Vervolgens bepaalt u of wij het gevelreiniging bedrijf zijn waar u naar op zoek bent. Tevreden? Dan plannen we een afspraak voor de gevelreiniging in Emmen!

Gevelreiniging

Hoe wordt mijn gevel gereinigd in Emmen?

De methode die we gaan gebruiken hebben we tijdens ons gesprek al toegelicht. Er zijn een paar opties waar we uit kunnen kiezen. Voor lichte vervuiling gebruiken we bijvoorbeeld hogedruk reiniging met stoom. Mocht dit niet baten, combineren we het water met zand. Dit geeft de gevel ook weer zijn originele kleur. 

Heeft u last van roetaanslag of verfresten op de gevel van uw bedrijfspand? Dan gebruiken we een methode genaamd chemisch reinigen. Het chemisch middel spuiten we op de gevel, om hem vervolgens af te spuiten met water. Ook met het milieu houden we rekening. We vangen het afvalwater netjes op in bakken, zodat uw bedrijventerrein er schoon uit blijft zien. 

Graffiti op uw gevel vraagt om een andere aanpak. Dit is zeer specialistisch werk. We gaan daarom aan de slag met zandstralen om te graffiti te verwijderen. Welke type bevuiling er ook op uw gevel zit: de specialisten van Prova kunnen de gevelreiniging in Emmen aan!

Hoe lang blijft mijn gevel schoon?

Als u zeker wil weten dat uw gevel langer schoon blijft, kunnen we de gevel ook impregneren. Hierbij brengen we een impregneerlaag aan met behulp van een lage druk systeem. De crème die we op de gevel aanbrengen zal uitharden. De voordelen van deze impregneerlaag zijn:

 • De gevel blijft langer schoon;
 • De levensduur wordt langer;
 • Vuil hecht minder goed aan de gevel;
 • De gevel wordt vochtafstotend.

Genoeg reden dus om ons te vragen voor gevelreiniging Emmen én impregneren. 

Vrijblijvende offerte aanvragen voor gevelreiniging?

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging in Emmen? Naast gevelreiniging in Emmen kunt u bij Prova ook terecht voor andere professionele reiniging. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Gevelreiniging Emmen

Prova Reiniging heeft jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging en adviseren u daar graag in.
Direct een scherpe aanbieding ontvangen?

   Wij werken door heel Nederland