Uitstekende service!

Op zoek naar gevelreiniging in Drenthe?

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Prova Reiniging: hét schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging in Drenthe

Is uw bedrijfspand gevestigd in de provincie Drenthe en kan uw pand wel een gevelreiniging gebruiken? De specialisten van Prova komen graag bij u in Drenthe langs. Vraag direct een offerte aan of lees meer over onze reinigingsdiensten.

Onze specialisten reizen heel Nederland af, van Rotterdam tot Zwolle, om u te adviseren, ook voor gevelreiniging Drenthe. Een goed uitziend pand is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Zit er alg, mos of verfresten op uw gevel? Of is uw gevel verkleurd? Vraag dan onze specialisten om hulp! Hieronder leest u meer over hoe wij gevelreiniging toepassen.

Advies op maat voor gevelreiniging Drenthe

Voor we beginnen met de reiniging, komt één van onze specialisten langs bij uw bedrijf in Drenthe om u een vrijblijvend advies te geven. We adviseren hoe u de gevel het beste kan laten reinigen. Hogedruk reiniging, reiniging met stoom, zand- en nevelstralen of chemisch reinigen zijn de meest gebruikte methoden. Hoe we bepalen welke methode we toepassen? Dit doen we aan de hand van gevelreiniging onderzoek. Waarom we dit zo uitgebreid doen? Sommige reinigingsmethodes zorgen er niet voor dat de gevel mooi schoon wordt. Het kan juist zorgen voor meer afbreuk aan de gevel. Het is dus zeker belangrijk om een specialist de gevelreiniging in Drenthe te laten verzorgen. 

Welke methoden gebruiken wij voor gevelreiniging in Drenthe?

Is uw gevel licht bevuild? Met bijvoorbeeld aanslag? Dan volstaat een reiniging met stoom. Voor hardnekkiger vuil combineren we zand en water en spuiten dit vervolgens op uw gevel. De combinatie zorgt ervoor dat de gevel niet beschadigd, maar vuil wél wordt verwijderd. Ook werkt dit goed bij verkleuring. Is uw witte gevel geel gaan zien? De originele kleur wordt met deze stralen weer verkregen. Zo zijn er nog veel meer methoden, maar deze lichten we graag toe tijdens ons bezoek voor gevelreiniging in Drenthe.

Ik heb advies gekregen: wat nu?

Zodra wij advies hebben gegeven over de reinigingsmethode, gaan wij met uw toestemming aan de slag met de reiniging. Zeker weten dat de gevel langer schoon blijft? Dan kunnen wij de gevel ook impregneren. De voordelen van impregneren op een rijtje:

  • Uw gevel blijft langer schoon;

  • Uw gevel gaat langer mee;

  • Vuil hecht minder makkelijk;

  • Impregneren zorgt ervoor dat minder sporen achterblijven in de gevel na reiniging;

  • Uw gevel blijft/wordt vochtafstotend.

Wat doen wij nog meer naast gevelreiniging in Drenthe?

Naast gevelreiniging Drenthe kunnen we u van dienst zijn met meerdere reinigingsdiensten. Ook voor onder andere damwandreiniging, glasbewassing en dakreiniging reizen we graag af naar het mooie Drenthe. En in combinatie met de gevelreiniging kunnen we een mooie aanbieding voor u maken. Advies op maat ontvangen van onze specialisten? Vraag hieronder uw offerte aan en ontvang hem binnen 24 uur!

Kan uw gevel er echt niet langer mee door en heeft u een spoed gevelreiniging in Drenthe nodig? Bel onze hotline via 0548 234 000

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek