Spoedreiniging nodig? Bel onze hotline 0548 234 000

Dakreiniging

Het reinigen van het dak geeft uw bedrijfspand weer een frisse en schone uitstraling. Daarnaast voorkomt periodieke dakreiniging ook verstopping van dakgoten. Als mos, bladeren en vuil zich ophopen, wordt het regenwater niet goed afgevoerd en groeit de kans op lekkage. Professionele dakreiniging van Prova Reiniging verbetert de verkoopwaarde van uw bedrijfspand en draagt bij aan een duurzaam dak.

Offerte aanvragen

1. Uw opdracht 2. Uw gegevens 3. Uw bevestiging

+ Dienst toevoegen
Uw opdracht

  Uw gegevens

   Dakreiniging

   Veel bedrijfsdaken bestaan uit beplating. Om de levensduur hier van te verlengen is het van belang om dit regelmatig te reinigen. Het reinigen van het dak geeft uw bedrijfspand weer een frisse en schone uitstraling. Daarnaast voorkomt periodieke dakreiniging ook verstopping van dakgoten. Als mos, bladeren en vuil zich ophopen, wordt het regenwater niet goed afgevoerd en groeit de kans op lekkage. Professionele dakreiniging van Prova Reiniging verbetert de verkoopwaarde van uw bedrijfspand en draagt bij aan een duurzaam dak.

   Het reinigen van uw dak

   Wij gebruiken stoomreiniging voor het schoonmaken van uw dak of dakdelen. Water wordt onder hoge druk tegen het dak aan gespoten. Deze manier van reinigen is geschikt voor vrijwel alle type daken, zoals een plat dak, dakpannen, golfplaten, leipannen en shingles. Wij beschikken over de juiste mensen en middelen om plaatsen op het dak te bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Dakpannen schoonmaken is een specialistische klus die risico’s met zich meebrengt. Prova Reining verzorgd graag uw dakreiniging, zodat u weer een fris en schoon dakoppervlak heeft.

   Nabehandeling

   U kunt ervoor kiezen om het gehele dak of dakdelen extra te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling. Na het reinigen van het dak wordt het dak nabehandeld. Het voordeel hiervan is dat de dakbedekking minder onderhoud vergt en een langere levensduur geniet. Hierdoor heeft u duurzaam profijt van de uitgevoerde reiniging. Welke behandeling kiest u?

   De service van Prova Reiniging

   Veel gebouwen hebben een dak met beplating. Deze beplating vraagt de nodige reiniging, zoals de juiste methode van reinigen met de juiste nabehandeling. Verder is de bereikbaarheid van groot belang, daarom komt er altijd eerst een specialist langs om de situatie goed te inventariseren. Na de inventarisatie wordt er een plan gemaakt voor uw situatie, met daarbij een passende aanbieding. Wij reinigingen de daken altijd met gebruik van een hoogwerker, waardoor wij dus niet over het dak lopen. Hierdoor voorkomen wij in ieder geval schade aan het dak en waarborgen wij de veiligheid van onze mensen. Dakpannen bestaan uit verschillende materialen, daarom wordt er goed gekeken welke behandeling er bij welk dak toegepast wordt. Dit wordt allemaal verwerkt met hoogwaardige materialen zodat wij de gewenste garanties kunnen bieden. Het afval dat van het dak in de goten valt wordt verwijderd, de dakgoten worden na de tijd geheel leeggehaald zodat er weer een goede doorstroming is.

   Neem contact op met Prova reiniging

   Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden van uw dak, dan komen wij graag bij langs om de situatie op te nemen en u goed te kunnen informeren wat bij u de mogelijkheden zijn. U kunt ons gerust even opbellen of stuur een mailtje en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord. Uw dak reinigen zien wij als uitdaging en doen wij daarom graag.

   Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor dakreiniging. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

   Wij werken voor

   Recente beoordelingen★★★★★★★★★★VVE Villa PalladioVervolg op de review van 17-4. Nadat de communicatie hersteld was, zijn de resterende werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Nogmaals: de gevelreiniging is uitstekend uitgevoerd.★★★★★★★★★★AnoniemPrettige communicatie. Vakwerk geleverd.★★★★★★★★★★J.W. GruijtersDak met cementpannen schoongemaakt, daarna geïmpregneerd. Eerst bezoek van het bedrijf om de situatie op te nemen en te adviseren wat gedaan kon worden daarna prijsindicatie. Prijs was in verhouding tot de collega-bedrijven zeer redelijk. Afspraak was snel gemaakt. En de uitvoering ging vlot ★★★★★★★★★★Stefan van den Hanenberg Dalco Food BVPrima prijs, kwaliteits verhouding en een vlotte planning.Feedback Company
   Terug naar het overzicht