Spoedreiniging nodig? Bel onze hotline 0548 234 000

Gevelreiniging bij Detailresult Groep – Velsen

Gevel Reiniging Detail Result Group

De klant en de uitdaging

Detailresult Groep heeft ons uitgedaagd om snelheid en kwaliteit te combineren, maar tegelijkertijd zo min mogelijk overlast te veroorzaken. De jaarlijkse gevel reiniging van de distributiecentra, slagerijen, bakkerijen en bijgebouwen in Velsen (Noord-Holland) stond weer op de planning en daarvoor heeft Detailresult Groep ons ingeschakeld. Op verschillende locaties in Nederland moest de gevel gereinigd worden en het reinigen van de laaddox mocht ook niet vergeten worden. Dit alles ging om een totaal vloeroppervlakte van 100.000 m2.

Het doel

Naast het reinigen van de gevel en de laaddox, was het erg belangrijk dat de productie niet beïnvloed werd. Alle medewerkers in de distributiecentra moesten gewoon hun werk nog kunnen
blijven doen. Er worden continu vrachtwagens gelossen en geladen, maar ook het pakken van de containers is een drukke bezigheid. Daarom was het een echte uitdaging om een goede oplossing
te vinden voor de klant, zodat de werknemers niet gestoord werden en iedereen gewoon hun werk kon doen.

Gevelreiniging

Deze klus was complete gevelreiniging. Een verzorgde, schone gevel betekent natuurlijk een goede eerste indruk. Er zijn verschillende typen vervuiling wat elk een eigen soort behandeling vergt. Naast de gevel hebben wij ook de complete buitenkant van het gebouw aangepakt, is de laaddox weer schoon, zijn alle betonnen randen aangepakt en mogen ook de lichtkoepels op het dak weer voldoende licht doorgeven.

Uniek gebouw, ruim 5000 m2 gevel reiniging

Gevel reiniging Detail Result Group, Velsen (Noord-Holland)

Het resultaat

Niet alleen zijn de gevels van het distributiecentra weer helemaal schoon en beschikken ze over een mooie uitstraling, ook hebben wij een langdurige klantrelatie opgebouwd op basis van vertrouwen. Het voordeel voor de klant is één aanspreekpunt voor alle locaties. Hierdoor blijft de communicatie op een goed level en is iedereen op de hoogte van de taken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging ? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreniging, dakreiniging, glasbewassing, damwandreiniging en industriële reiniging.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor reiniging. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!