Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist in het reinigen van uw bedrijfspand!

  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Een prachtig fris plaatje is het geworden, dat was de eindconclusie van onze opdrachtgever Bonfait uit Denekamp. Bonfait is in 1983 opgericht en al jarenlang actief in het ontwikkelen en produceren van koelverse maaltijden, soepen, salades en sauzen. Zowel in binnen- als in buitenland. Voor deze opdrachtgever heeft Prova de gevels van de verschillende panden (kantoor en productie) gereinigd. Beide locaties waren door alg en atmosferische vervuiling behoorlijk aangetast en verontreinigd.  Door specialistische hogedrukreiniging heeft Prova beide panden weer mooi schoon gekregen.

Een van de belangrijkste uitdagingen bij deze prachtige opdracht was de planning. Het productie- en logistieke proces moest gewoon doorgang vinden en de reinigingswerkzaamheden mochten geen overlast veroorzaken. Dit was zeker het geval bij de docking en laad- en losruimtes. Aan- en afrijdende vrachtwagens ondervonden geen hinder van de werkzaamheden en zowel productie als logistiek kon gewoon doorgaan.

Meer informatie over gevel reiniging? Bent u ook op zoek naar gevelreiniging in omgeving Enschede? Of een andere plaats in Nederland? Neem direct contact met ons op! Wij helpen u graag met een passend advies.

Aantal meter:

5.000

Locatie:

Denekamp

Delen