Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Uitstekende service!

Gevelreiniging Rotterdam

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Bij Prova bent u zeker van een professionele en duurzame gevelreiniging Rotterdam

Het reinigen van een gevel is een tijdrovende klus die u best aan een specialist overlaat. Prova Reiniging is dé specialist in gevelreiniging Rotterdam en zorgt dan ook steeds voor een schitterend en blijvend resultaat. We beschikken over diverse reinigingsmethodes, waardoor elk type vervuiling op de gepaste manier verwijderd wordt. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, zodat ook uw gevel weer gaat stralen!

Het belang van gevelreiniging Rotterdam

Een mooie gevel geeft een frisse en professionele uitstraling aan uw bedrijfsgebouw. Het pand is hierdoor niet alleen meer waard, u zorgt ook voor een uitstekende eerste indruk aan (potentiële) klanten. Verder voorkomt een tijdige gevelreiniging heel wat schade. Na verloop van tijd kan een gevel namelijk scheuren vertonen of ontstaan er mogelijk lekkages en vochtplekken. Met een regelmatig onderhoud vermijdt u dit soort problemen. Tenslotte verlengt een professionele reiniging de levensduur van uw gevel. Een gevelreiniging is dus een zeer belangrijke klus die u zeker niet over het hoofd mag zien!

Verschillende reinigingsmethodes

Voor we aan de reiniging beginnen, bestuderen we uw gevel nauwkeurig. Om de geschikte methode te bepalen, moeten we namelijk exact weten met wel type vervuiling u te maken heeft. Elke aanpak heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een foute keuze kan dan ook ernstige schade aan uw gebouw veroorzaken.

Bij Prova maken we gebruik van de volgende reinigingsmethodes:

  • Reinigen met stoom: Deze methode is geschikt voor lichte vervuiling, zoals algen of mos. Deze milieuvriendelijke aanpak is zeer efficiënt en wordt erg vaak toegepast.

  • Vochtstralen: Deze aanpak is krachtiger dan stoomreiniging. Onder hoge druk spuiten we een mengsel van zand en water tegen uw gevel, zodat hardnekkig vuil snel verwijderd wordt.

  • Nevelstralen: Een voorzichtige reinigingsmethode om de verkleuring van gevels weg te werken.

  • Chemische reiniging: Met een chemisch middel verwijderen we verf- en roetresten van uw gevel. De buitenmuur wordt vervolgens zorgvuldig afgespoten en het chemisch afvalwater vangen we zelf weer op.

  • Zandstralen: Deze methode wordt vooral gebruikt om graffiti te verwijderen. Aan de zandstralen voegen we een speciaal straalmiddel toe, zodat zelfs de zwaarste vervuiling geen kans meer heeft.

Impregneren voor een duurzaam resultaat

Na het reinigen van uw gevel is het aangeraden uw gevel te impregneren. Tijdens dit proces brengen we een vocht- en vuilafstotend product op uw gevel aan. Dankzij dit impregneermiddel is uw buitenmuur jarenlang tegen vervuiling bestand en blijft deze dan ook voor lange tijd schoon. De vochtafstotende functie van het middel zorgt bovendien voor een beschermende laag, waardoor de levensduur van uw gevel aanzienlijk verlengd wordt!

Prova Reiniging zorgt voor een volledige gevelreiniging Rotterdam

Prova Reiniging biedt een volledige service aan. We zorgen namelijk niet alleen voor een complete en efficiënte reiniging van uw gevel, dankzij een professionele gevelimpregnatie werken we de buitenmuur ook vakkundig af. Heeft u ook interesse in een gevelreiniging? Vraag gerust een offerte op. Prova Reiniging staat altijd voor u klaar, zodat uw pand er steeds piekfijn en professioneel uitziet!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreiniging, dakreiniging, damwand reinigen, glasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging