Uitstekende service!

Gevelreiniging Nijmegen

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Is uw (bedrijfs-)gevel toe aan een vakkundige reiniging? Prova gevelreiniging Nijmegen voorziet u graag van professioneel advies en een kwalitatieve service. Bij interesse vraagt u gratis en vrijblijvend een offerte aan. Lees op deze pagina meer over deze service.

Hoe helpt Prova bij gevelreiniging Nijmegen?

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw organisatie. Een mooi gereinigde gevel is daarom belangrijk. Welke methode we inzetten voor gevelreiniging is afhankelijk van het type vervuiling. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten vervuiling; zowel lichte, alsook grovere vervuiling. Of u nu te maken heeft met aanslag van algen of mos, of graffiti-tekeningen na een streek van vandalisme. Onze specialisten staan voor u klaar!

Hoe gaan wij te werk?

Afhankelijk van het type vervuiling is een specifieke aanpak noodzakelijk. Om dit goed te kunnen inschatten, komen onze specialisten eerst bij u langs. Uw gevel wordt aan een grondige controle onderworpen waarbij we letten op volgende zaken:

 • Uit welk materiaal bestaat uw gevel?

 • Wat is de aard van vervuiling?

 • Welke methode is het best geschikt voor het reinigen van uw gevel?

Na een grondige inspectie voorzien we u graag van vrijblijvend advies. Na uw toestemming maken we een vervolgafspraak om de gevelreiniging in Nijmegen te starten.


Welke methode wordt gebruikt voor gevelreiniging Nijmegen?

Afhankelijk van de ernst en de aard van de vervuiling wordt onze methode en aanpak daarop aangepast. De keuze van de meest efficiënte methode wordt steeds vooraf met u besproken. Tot de mogelijkheden behoren onder andere:

 • Hogedruk reiniging met stoom (geschikt voor lichte vervuiling)

 • Hogedruk reiniging met water & zand

 • Chemische reiniging

 • Zandstralen (geschikt voor hardnekkige vervuiling zoals graffiti)

Impregneren voor een gevel die langer schoon blijft

Wilt u er zeker van zijn dat de gevel zijn gereinigde uitzicht langer behoudt dan bieden wij de mogelijkheid deze te laten impregneren. De impregneerlaag wordt aangebracht door middel van een lage druk systeem. Impregneren biedt u de volgende voordelen:

 • De gevel blijft langer schoon

 • De levensduur van de gevel wordt aanzienlijk verlengd

 • De gevel krijgt een vochtafstotende functie

 • Vuil hecht zich minder gemakkelijk aan de gevel

Wat kost gevelreiniging in Nijmegen?

De kosten van een reiniging zijn afhankelijk van verschillende factoren. Om een correcte inschatting te maken, komen wij graag bij u langs. Wij kijken onder meer naar de benodigde reinigingsmethode en aard van de vervuiling. Na afloop van ons bezoek geven wij u alvast deskundig advies en een scherpe gevelreiniging prijs per m2.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek