Uitstekende service!

Gevelreiniging Deventer

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Deventer? Wij helpen u graag verder

Als een klant bij uw bedrijf aankomt is uw gevel praktisch het eerste wat deze klant ziet. Een gevel is dus echt het visitekaartje van het bedrijf. Zo zal een klant al snel een slechter beeld krijgen van een bedrijf als deze een vieze gevel heeft. Omgekeerd kan een schone gevel juist positief werken. De klant krijgt hierbij een verzorgde en fijne indruk van uw bedrijf. Elke gevel die wij achterlaten na onze reiniging moet deze fijne indruk achter laten.

Hoe zorgen jullie voor deze fijne indruk?

Door het contactformulier in te vullen op onze website zullen we u koppelen aan uw eigen projectmanager. Omdat de projectmanager goed op de hoogte wilt zijn van de te reinigen gevel kan het zijn dat u samen met hem een afspraak op locatie maakt. Gezamenlijk loopt u de gevel langs en bespreekt u de betreffende wensen. Als alles duidelijk is zal de projectmanager een duidelijk plan van aanpak op papier zetten. Deze krijgt u toegestuurd, zodat u deze rustig door kunt nemen. Tevreden met het voorstel? Neem dan contact op met uw toegewezen projectmanager om te starten met de werkzaamheden.

Welke methodes van gevelreiniging Deventer hebben jullie?

Door onze ervaren hebben we vier verschillende methodes in ons arsenaal zitten om uw gevel weer spik en span te maken. Elke gevel verdient immers een speciale aanpak.

  • Reiniging op basis van chemische middelen: Bij chemische reiniging is men vaak erg sceptisch, begrijpelijk. Niemand zit op onnodige vervuiling te wachten. Speciaal hiervoor hebben wij een methode ontwikkeld die al het chemische afvalwater opvangt. Zo zal er dus geen afvalwater in het riool belanden. Deze vorm van reiniging wordt vaak gebruikt bij bijvoorbeeld verfresten op aantasting door roetdelen.

  • Stoomreiniging: De meeste bekende manier van reiniging is misschien wel stoomreiniging. Bijna elk huishouden heeft hier wel eens mee te maken gekregen. Door de hete stoom laten vuildeeltjes makkelijk los. Samen in combinatie met de kracht waarmee deze stoom op de gevel wordt geblazen geeft een blinkend resultaat. Deze vorm van reiniging is enkel van toepassing bij lichte vervuiling.

  • Zandstralen: Door gebruik te maken van speciaal zand kunnen wij uw gevel ook reinigen. Zeker bij zwaar vervuilde gevels is het gebruik van zandstralen een serieuze optie. Het speciale zand wordt met hoge druk op uw gevel gespoten, waardoor vuilresten geen schijn van kan hebben. Het is bij deze vorm wel van belang om te kijken of uw gevel bestand is tegen de zanddeeltjes.

  • Vocht- of nevelstralen: Een iets minder heftige vorm van gevelreiniging is het gebruik van vocht of nevelstralen. Het water wordt met hoge druk op de gevel gespoten. Veel mensen kennen deze toepassing van de hogedrukreiniger die ook vaak particulier wordt gebruikt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek