Uitstekende service!

Gevelreiniging Apeldoorn

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

De gevel is natuurlijk het visitekaartje voor uw bedrijf. Maar na verloop van tijd kan het zijn dat uw gevel er minder mooi uit gaat zien. Daar kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Hierbij kunt u denken aan een aanslag op de gevel. Maar ook algen en mos kunnen op uw gevel terecht komen. Gelukkig kunnen de specialisten van Prova Reiniging helpen u graag bij gevelreiniging Apeldoorn! Hieronder beschrijven we hoe we te werk gaan.

Hoe gaan we te werk bij gevelreiniging Apeldoorn?

Als het gaat om het reinigen van uw gevel, dan kunt u ervan uitgaan dat we altijd zeer vakkundig te werk gaan. De reden hiervoor is dat gevels verschillende soorten vuil kunnen opslaan. En elke vorm van vuil vereist doorgaans een andere aanpak. Bovendien zijn er natuurlijk ook gevels die opgebouwd zijn uit verschillende materialen, dus het is ook belangrijk om daar rekening mee te houden.

Als wij aankomen controleren wij het materiaal van de gevel. Dit kunnen wij snel controleren, omdat wij zeer veel ervaring hebben met verschillende soorten gevels. Nadat we het materiaal hebben gecontroleerd, kijken we naar de soort en aard van de vervuiling. Wat is het probleem met de gevel en hoe kan dit het beste worden opgelost? Vervolgens gaan we onderzoeken welke reinigingsmethode het beste bij uw gevel past, zodat we uw gevel optimaal kunnen reinigen.

Verschillende methodes gevelreiniging Apeldoorn

Als het gaat om gevelreiniging zijn er dus verschillende methodes alwaar wij gebruik van maken. Allereerst is er bijvoorbeeld de optie om uw gevel te laten reinigen met stoom. Het voordeel is niet alleen dat dit zeer effectief is, maar het is ook nog eens een milieuvriendelijke oplossing. Het water wordt verwarmd tot 150 graden en met een hoge druk spuit wordt vervolgens uw gevel schoongemaakt. Deze methode is ideaal voor kleine vervuilingen aan uw gevel.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw gevel te laten behandelen met vocht- en nevelstralen. Hierbij wordt ook gebruikgemaakt van zand en het is ideaal om hardnekkig vuil weg te werken. Ook volledige zandstralen kunnen worden gebruikt om uw gevel te reinigen. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer er graffiti op uw gevel zit. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid tot chemisch reinigen. Dit is ook een zeer effectieve manier en kan gebruikt worden bij verschillende soorten vuil.

Wij hebben veel ervaring en helpen u graag met het reinigen van uw gevel. Neem om die reden contact op, zodat we aan kunnen geven wat we voor u kunnen betekenen.

Nieuwsgierig naar projecten gevelreiniging in de buurt van Apeldoorn? Bekijk een project die we in de omgeving Apeldoorn gedaan hebben.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreinigingdakreinigingdamwand reinigenglasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging
Gratis locatiebezoek