Spoedreiniging nodig? Bel onze hotline 0548 234 000

Algemene reiniging

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw bedrijfspand van binnen en/of buiten schoon kan maken? Dan bent u bij Prova Reiniging aan het juiste adres. Prova Reiniging begrijpt als geen ander dat uw bedrijfspand het visitekaartje is van de organisatie.

Offerte aanvragen

1. Uw opdracht 2. Uw gegevens 3. Uw bevestiging

+ Dienst toevoegen
Uw opdracht

  Uw gegevens

   Prova reiniging is specialist op het gebied schoonmaak van uw bedrijfspand. Als schoonmaakbedrijf is onze ervaring en kennis op het gebied van schoonmaken onze kracht. Wij begrijpen als geen ander dat uw bedrijfspand het visitekaartje is van uw bedrijf. Voor uw medewerkers is een plezierige en schone werkomgeving van groot belang. Daarom is Prova Reiniging de juiste partner op het gebied van algemene reiniging voor uw bedrijf

   Of het nu gaat om het schoonmaken binnen uw bedrijf of de schoonmaak aan de buitenkant. Als professioneel schoonmaakbedrijf kunnen wij u altijd van dienst zijn met de schoonmaak van uw bedrijf. Wij bieden de volgende diensten aan:

   • – Gevelreiniging
   • – Dakreiniging
   • – Glasbewassing
   • – Stralen (diverse methodes)
   • – Hogedruk reiniging
   • – Industriële reiniging
   • – Zonnepanelen reiniging
   • – Reiniging van kozijnen en beplating   Alle vormen van schoonmaken gebeuren door een groot team van vaste schoonmakers die voor ons schoonmaakbedrijf dagelijks werkzaam zijn.

   Heeft u vragen of interesse over de schoonmaak van uw bedrijf? En wilt u dat uw bedrijf buiten een frisse en schone uitstraling heeft? Vraag dan een van onze Prova schoonmaak adviseurs om een vrijblijvend en vakkundig schoonmaak advies. Vraag nu een offerte aan of bel met 0548 234000.

   Wij werken voor

   Recente beoordelingen★★★★★★★★★★VVE Villa PalladioVervolg op de review van 17-4. Nadat de communicatie hersteld was, zijn de resterende werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Nogmaals: de gevelreiniging is uitstekend uitgevoerd.★★★★★★★★★★AnoniemPrettige communicatie. Vakwerk geleverd.★★★★★★★★★★J.W. GruijtersDak met cementpannen schoongemaakt, daarna geïmpregneerd. Eerst bezoek van het bedrijf om de situatie op te nemen en te adviseren wat gedaan kon worden daarna prijsindicatie. Prijs was in verhouding tot de collega-bedrijven zeer redelijk. Afspraak was snel gemaakt. En de uitvoering ging vlot ★★★★★★★★★★Stefan van den Hanenberg Dalco Food BVPrima prijs, kwaliteits verhouding en een vlotte planning.Feedback Company

   Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw bedrijfspand van binnen en/of buiten schoon kan maken? Dan bent u bij Prova Reiniging aan het juiste adres. Prova Reiniging begrijpt als geen ander dat uw bedrijfspand het visitekaartje is van de organisatie.

   Terug naar het overzicht