Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Uitstekende service!

Gevelreiniging Utrecht

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Gevelreiniging Utrecht een goed plan voor uw gebouw

Een gevel van een bedrijf is in principe het visitekaartje van het bedrijf. Zo heeft een potentiële klant een minder goed beeld van een bedrijf met een slecht verzorgde gevel. Alle reden dus om de gevelreiniging Utrecht van Prova reiniging in te schakelen.

Gevelreiniging Utrecht, hoe werkt dat precies?

Door onze speciale aanpak zien wij elke gevel als een los staand project. Om een goed beeld van de situatie te krijgen komen we graag bij u langs om de gevel te beoordelen. Aan de hand van dit bezoek kunnen we de juiste manier van aanpak voor uw pand bepalen. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit waar wij naar streven op een juiste manier behalen.

Welke methodes zijn er?

Er zijn vele verschillende soorten gevels die allemaal om een eigen manier aangepakt dienen te worden. Dit is ook de reden dat wij werken met vier verschillende methodes van gevelreiniging. Elke methodes heeft zijn eigen specifieke kenmerken. We sommen de belangrijkste punten voor u op:

  • Reiniging door middel van stoom: Door het gebruik van stoom, wordt er bij deze manier van gevelreiniging Utrecht enkel water gebruikt. Dit maakt deze methode het meest milieuvriendelijk. Door het water te verwarmen naar 150 graden ontstaat stoom. Deze stoom is uitermate geschikt om een licht vervuilde gevel te reinigen.

  • Zandstralen van de gevel: Dit is de meest heftige methode zonder gebruik te maken van chemische middelen. Er wordt hierbij geen water gebruikt, maar kleine zand deeltjes. Deze deeltjes komen met een hoge kracht uit de machine, waardoor hardnekkig vuil geen schijn van kans heeft.

  • Gebruik van vocht en nevelstralen: In plaats van stoom wordt bij deze methode enkel vocht en nevel gebruikt. Door de hoge druk is dit minder geschikt voor kwetsbare gebouwen. De hoge druk zorgt er wel voor dat het bij uitstek geschikt is voor hardnekkig vuil.

  • De gevel chemisch reinigingen: Dit middel kan de uitkomst zijn bij sommige vormen van gevelreiniging. Omdat er gewerkt wordt met chemische middelen, hebben wij een speciale manier gevonden om dit water op te vangen. Op deze manier wordt het milieu zo min mogelijk belast.

Wat zijn de kosten voor gevelreiniging Utrecht

Geen gevel is hetzelfde. Wij maken daarom graag samen met u een inschatting van de wensen en de gevelreiniging kosten die hieraan verbonden zitten. Als u het contactformulier invult, nemen we vrijblijvend contact met u op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreiniging, dakreiniging, damwand reinigen, glasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging