Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Uitstekende service!

Gevelreiniging Almere

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Waarom gevelreiniging in Almere?

De gevel is één van de belangrijkste onderdelen -en het visitekaartje- van uw woning of bedrijfspand. Naast de belangrijke esthetische rol, dient de gevel ook om de bewoners te beschermen tegen klimatologische omstandigheden. En om het huis te isoleren. Om ervoor te zorgen dat uw gevel zijn rol ten volle kan spelen, is het noodzakelijk om deze in goede staat te houden.

Onderhoud uw gevel met gevelreiniging Almere

Als de buitenmuren van uw huis niet tegen vocht worden beschermd, kunnen ze regenwater opnemen. Dit bevordert de ontwikkeling van bijvoorbeeld mos die zich aan de oppervlakte verspreid. Dit resulteert in groenachtig gekleurde vervuiling die het uiterlijk van uw huis dof maakt en verslechtert. Deze plantjes hechten zich stevig aan de muur, dankzij kleine wortels die zich in de muur vastzetten. Dit verergert de porositeit en het gebrek aan waterdichtheid. Na verloop van tijd, en bij gebrek aan regelmatige gevelreiniging, dragen luchtvervuiling en stof ook bij aan het verstoppen van de gevel en het aantasten van de oorspronkelijke kleur.

Wanneer u de specialisten van Prova Reiniging inschakelt, biedt dit diverse voordelen: 

  • Er wordt een reinigingstechniek gebruikt die past bij de vervuiling van uw gevel

  • De specialisten van Prova reiniging maken gebruik van professionele reinigingsmiddelen.

  • De gevel kan direct worden geïmpregneerd, wat de levensduur van uw gevel ten goede komt

Hoe gaat gevelreiniging Almere in zijn werk?

Om uw gevel permanent te beschermen tegen vocht en vervuiling is het belangrijk om periodiek een waterafstotende behandeling uit te voeren. Maar voordat u begint met deze behandeling, is het noodzakelijk om de gevel te reinigen om een schoon oppervlak te behandelen. Het reinigen van de gevel is geen eenvoudig onderhoud. Dit is een complexe technische ingreep waarvoor het gebruik van geschikte apparatuur en schoonmaakproducten van professionele kwaliteit vereist is. Een volledige gevelreiniging, met zeer bevredigende resultaten, moet worden uitgevoerd volgens nauwkeurige stappen. De specialisten van Prova reiniging passen de reinigingsmethode aan op de behoefte van uw woning of bedrijfspand. Ze komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen!

Welke reinigingsmethodes kunnen worden toegepast?

De specialisten van Prova Reiniging kiezen de reinigingsmethode die het beste past bij het type vervuiling van uw gevel. Onderstaande methodes kunnen worden toegepast:

  • Stoomreiniging

  • Zandstralen

  • Reinging met een mengsel van zand en water

  • Chemische reiniging

Wat kost gevelreiniging Almere?

De kosten van de gevelreiniging zijn van diverse factoren afhankelijk. We hebben op de kostenpagina een overzicht gemaakt van de indicatie van de kosten gevelreiniging per m2. Hier kunt u een indicatie vinden voor gevelreinigen en impregneren en van gevelbeplating. Heeft u vragen? Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreiniging, dakreiniging, damwand reinigen, glasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging