Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Uitstekende service!

Gevelreiniging Den Haag

Uw bedrijfspand laten reinigen? Vraag een offerte aan
gevelreiniging van bedrijf
Prova werkt door heel NL
Reiniging door heel Nederland
Prova werkt duurzaam
Gecertificeerd en duurzaam
Prova werkt efficiënt
Dat doen wij tegen een scherpe prijs

Waarom gevelreiniging Den Haag zo belangrijk is

U denkt er misschien niet zo snel over na, maar de gevel van een gebouw heeft tal van belangrijke functies. Zo zorgt een gevel ervoor dat u altijd veilig bent voor weer en wind en de gevel kan ongetwijfeld tot het visitekaartje van uw bedrijf worden gerekend. Om er het hele jaar door zeker van te zijn dat schade aan uw gebouw wordt voorkomen, is het van cruciaal belang om op tijd te kiezen voor gevelreiniging in Den Haag. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld vochtproblemen en scheuren worden voorkomen en de reiniging zorgt ook nog eens voor een nieuwe en frisse uitstraling.


Hoe gaan wij te werk bij gevelreiniging Den Haag?

Schakelt u ons in voor gevelreiniging in Den Haag, dan bent u altijd zeker van een deskundige en professionele werkwijze. We gaan als volgt te werk:

  • We controleren als eerste het materiaal van de gevel.

  • We kijken naar de vervuiling.

  • We doen praktisch onderzoek naar de methode die het beste bij de vervuiling op uw gevel past.

  • U ontvangt hierover vrijblijvend advies.

  • We maken eventueel een vervolgafspraak om te beginnen aan de gevelreiniging.

Welke methodes van gevelreiniging zijn er?

Door de gevel van uw pand door ons te laten te reinigen, maakt u korte metten met aanslag en vuil van de gevel. Deze vorm van vervuiling kan ontstaan door onder meer fabrieksuitstoot van gassen, uitlaatgassen, algen en mossen. We hebben ruimschootse ervaring als het aankomt op reiniging met stoom, vocht- en nevelstralen, zandstralen en chemisch reinigen. Wat de beste vorm van reinigen voor uw pand is, hangt voor een groot deel af van de mate van vervuiling en het type ondergrond.

Wat kost gevelreiniging in Den Haag?

Wat de kosten bedragen voor gevelreiniging in Den Haag, hangt voor een groot deel af van het type gevel dat u heeft, de afmetingen en de mate van vervuiling. Het soort vuil dat uw gevel aan heeft getast bepaalt immers de apparatuur die er nodig is, de soort reiniging en het product dat gebruikt moet worden. Neem daarom gerust eens een keer contact op en ontvang vrijblijvend meer informatie. We denken graag met u mee en weten als geen ander wat voor type reiniging het meest geschikt is voor uw pand. Voor een indicatie van de kosten kunt u op de gevelreiniging kosten pagina kijken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor gevelreiniging? Naast gevelreiniging kunt u bij Prova ook terecht voor hogedrukreiniging, dakreiniging, damwand reinigen, glasbewassing etc. Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!

Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging

"We helpen u graag bij de reiniging van uw bedrijfspand en/of woning!"


Wilco Pijffers, Accountmanager Prova Reiniging