Spoedreiniging nodig? Bel onze hotline 0548 234 000

Hogedruk reiniging

Uw beton, straat of silo wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt voor bevuiling, vergrauwing en/of vergroening. Prova Reiniging heeft ervaring, de juiste mensen en de juiste materialen om ervoor te zorgen dat uw beton, straat of silo weer als nieuw worden!

Offerte aanvragen

1. Uw opdracht 2. Uw gegevens 3. Uw bevestiging

+ Dienst toevoegen
Uw opdracht

  Uw gegevens

   Hogedruk reiniging

   Uw beton, straat of silo wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt voor bevuiling, vergrauwing en of vergroening. Prova Reiniging heeft ervaring, de juiste mensen en de juiste materialen om ervoor te zorgen dat uw beton, straat of silo weer als nieuw worden!

   Beton reiniging

   Of het nu gaat om beton buiten of binnen, beton reinigen en onderhouden is geen overbodige luxe. Beton is duurzaam en slijtvast, maar niet zelfreinigend. Prova Reiniging biedt in alle gevallen onderhoudsarme diensten en bewerkingen. Met name projecten die zijn blootgesteld aan veel verkeer en vervuiling, denk aan showrooms, entrees, hallen etc. behoeven een specialistische diepte reiniging van het beton.

   Straatreiniging

   Ook wordt hogedruk reiniging veelal toegepast bij het reinigen van bestrating. Prova Reiniging biedt daarom een breed aanbod op het gebied van straatreiniging. Professioneel gebruik van speciaal ontwikkelde apparatuur zorgt voor het beste resultaat. Met behulp van stoom, borstel en/of veeg apparatuur verwijderen wij vuil als kauwgom, aanslag, graffiti, zwerfvuil en andere verontreiniging. Door middel van een stratenreiniger op hogedruk wordt uw straat weer helemaal opgefrist. Wij bieden contracten aan dat uw straat jaarlijks gereinigd wordt tegen interessante tarieven.

   Siloreiniging (buitenzijde)

   Prova Reiniging kan uw silo op een traditionele manier reinigen. De schoonmaker betreedt de silo met een speciale siloladder of een afdaalsysteem (bij grote silolichamen) en gebruikt “traditioneel” gereedschap als stoffers, borstels en industriële zuigers om de silo’s zich van hun restanten te ontdoen. Uiteraard gebeurt dit alles met inachtneming van de hygiëne eisen die gesteld worden in de voedingsmiddelen industrie.

   Overige reiniging

   Naast bovengenoemde soorten reiniging wordt er nog veel meer gereinigd. De meeste parkeergarages bestaan uit beton. Deze zijn vaak aangetast door de uitlaat gassen die op de materialen gaan zitten. Wij kunnen dit perfect door middel van onze speciale biologische reinigingsmiddel in combinatie met hogedrukreiniging reinigen. Ook wordt er bij het verwijderen van verf vaak hogedrukreiniging toegepast. Onder een hogedruk verwijderen wij de verfresten zodat er weer een vaste ondergrond bestaat om een nieuw verfsystemen aan te brengen. Dit wordt altijd bepaald aan de hand van een proefstuk.

   Neem contact op met de specialisten van Prova Reiniging

   Bij het hogedruk reinigen van betonnen delen is het verstandig om dit te impregneren tegen weersinvloeden zodat het aanzienlijk langer schoon blijft. Wilt u nou meer weten over de mogelijkheden wat betreft de hogedrukreiniging? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u op locatie langs om de situatie in te schatten en een perfect plan te bedenken om de reiniging het beste uit te voeren.

   Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor hoge druk reiniging. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

   Wij werken voor

   Recente beoordelingen★★★★★★★★★★VVE Villa PalladioVervolg op de review van 17-4. Nadat de communicatie hersteld was, zijn de resterende werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Nogmaals: de gevelreiniging is uitstekend uitgevoerd.★★★★★★★★★★AnoniemPrettige communicatie. Vakwerk geleverd.★★★★★★★★★★J.W. GruijtersDak met cementpannen schoongemaakt, daarna geïmpregneerd. Eerst bezoek van het bedrijf om de situatie op te nemen en te adviseren wat gedaan kon worden daarna prijsindicatie. Prijs was in verhouding tot de collega-bedrijven zeer redelijk. Afspraak was snel gemaakt. En de uitvoering ging vlot ★★★★★★★★★★Stefan van den Hanenberg Dalco Food BVPrima prijs, kwaliteits verhouding en een vlotte planning.Feedback Company

   Uw beton, straat of silo wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt voor bevuiling, vergrauwing en/of vergroening. Prova Reiniging heeft ervaring, de juiste mensen en de juiste materialen om ervoor te zorgen dat uw beton, straat of silo weer als nieuw worden!

   Terug naar het overzicht