Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20
Op zoek naar een bedrijf voor gevel zandstralen?
  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Gevel zandstralen

Curabitur nunc erat, eleifend eu ultricies et, varius facilisis massa. Donec id ante nec odio gravida euismod. Suspendisse a lorem in felis volutpat malesuada.

Prova als uw specialist voor gevel zandstralen

Prova Reiniging is specialist in gevel zandstralen, ook wel muur zandstralen genoemd. Er bestaan diverse methoden voor gevelreiniging, waaronder zandstralen. Zandstralen wordt alleen gebruikt bij zware vervuiling van uw gevel, zoals bij het verwijderen van graffiti. Het verwijderen van graffiti is specialistisch werk. De specialisten van Prova komen daarom graag bij u langs om uw gevel te ontdoen van deze zware vervuiling.

Wat is gevel zandstralen?

Gevel zandstralen is de grondigste manier om een gevel te reinigen. Hierbij wordt fijn zand met hoge druk tegen uw buitenmuren gespoten. Aan de zand/water combinatie voegen we een straalmiddel toe. Het straalmiddel zorgt voor een krachtige straal, zodat graffiti makkelijker te verwijderen is.

Muur zandstralen is specialistisch werk, omdat er risico bestaat op beschadigingen aan uw gevel. Denk hierbij aan:

  • Beschadiging aan stenen en voegen door de krachtige straal
  • Risico op beschadiging aan kozijnen
  • Milieuvervuiling

Met onze ruime reinigingservaring garanderen wij kwaliteit. Ook streven wij naar schoonmaakwerkzaamheden ‘op maat’.

Gevel zandstralen ‘op maat’

Iedere opdrachtgever en ieder pand is uniek. Daarom komen wij voor de schoonmaak bij u langs, om ter plaatse nauwkeurig onderzoek te doen. Tijdens dit onderzoek bepalen we welke reinigingsmethode geschikt is voor uw pand en voor het type vervuiling. Ook bekijken we welke schoonmaakwerkzaamheden we gaan uitvoeren om uw pand er weer schoon uit te laten zien. Dit bezoek is geheel vrijblijvend. In overleg met u plannen we een afspraak in voor het zandstralen van uw gevels.

Voordelen van muur zandstralen

Het zandstralen van al uw buitenmuren levert u een aantal voordelen op:

  • Door de gevelreiniging krijgt uw woning of bedrijfspand weer een nieuwe uitstraling. Ook verkleint de kans op mos of algen.
  • U kunt uw buitenmuren ook laten impregneren. Hierdoor blijven gevels beter beschermt en langer schoon.
  • Met gevel zandstralen verhoogt u de waarde van uw woning, omdat deze er als nieuw bijstaat.

gevel reiniging

Alternatief voor zandstralen

Een alternatief voor zandstralen is nevelstralen. Deze methode is minder hardnekkig dan zandstralen, omdat de straaldruk een stuk lager is. Hiermee beperkt u dus ook het risico op beschadigingen aan uw gevel. Bij nevelstralen is er minder waterbelasting op uw buitenmuur. Daarentegen is nevelstralen niet voor ieder type vervuiling geschikt. De methode wordt vaak gebruikt bij buitenmuren die zijn originele kleuren zijn verloren. Tijdens het nauwkeurig onderzoek zullen wij met u afstemmen of nevelstralen volstaat bij gevelreiniging.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor gevel zandstralen?

Prova Reiniging gaat iedere uitdaging aan. Heeft u een gevelreiniging project en zoekt u naar een schoonmaakbedrijf die kwaliteit levert? Vraag bij ons gerust een offerte aan! Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.Liever een snellere reactie? Bel naar 0548-234000 voor persoonlijk advies of een spoedreiniging.