Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist in het reinigen van uw bedrijfspand!

  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Bij Frigo Breda heeft Prova de gevel van het warehouse gereinigd. Het pand had in de loop der jaren meer een groene dan witte kleur gekregen. Om het pand weer de originele kleur te geven is op een professionele en deskundige manier de gevel van het pand gereinigd.

Gevelreiniging beplating en omlijstingen
De opdracht bestond voornamelijk uit het reinigen van de gevelbeplating samen met de omlijstingen. Aangezien het bij het warehouse een komen en gaan is van vrachtwagen was het van belang om zo min mogelijk overlast te veroorzaken bij de laad- en losruimtes.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreiniging, dakreiniging, glasbewassing en damwandreiniging. Prova reinigt in heel Nederland, dus ook in Rijssen en Hoogeveen.

Wilt u dat uw pand er ook weer als een visitekaartje uit ziet? Vraag dan onderaan deze pagina een offerte aan, wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Jaar:

September 2019

Aantal meter:

750 m2

Delen