Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist in het reinigen van uw bedrijfspand!

  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

In opdracht van Bouwgroep Moonen uit ’s Hertogenbosch heeft Prova in Juli 2020 de gevels van een kantoorgebouw gereinigd in Tilburg. Een, voor Tilburgers zeer bepalend en bekend pand, wordt niet gesloopt maar krijgt een volledig nieuwe en toekomstbestendige invulling.  Dit prachtige ‘oude’ kantoorpand staat vlakbij Tilburg Centraal, op loopafstand van het centrum. Het pand is opgekocht door een projectontwikkelaar en krijgt een volledig nieuwe bestemming. De bovengelegen etages worden getransformeerd naar 35 appartementen en 2 penthouses. De begane grond behoudt de kantoorfunctie.

Specificaties project, enorme hoogte
Bij dit kantoorgebouw kregen we te maken met een flinke uitdaging, de hoogte van het pand. Het gebouw moest van boven tot beneden gereinigd worden, een niet alledaagse klus bij een pand van 35 meter hoog. De betonelementen tussen de etages zijn door middel van hogedrukreiniging schoongemaakt en zien er nu weer uit ‘als nieuw’.

Wilt u meer informatie over gevelreiniging? Dat kan! Prova reinigt door heel Nederland. Van Rijssen tot aan Veenendaal. Wij komen overal. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Jaar:

Juli 2020

Aantal meter:

1500m2

Delen