Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist in het reinigen van uw bedrijfspand!

  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Bij verschillende locaties van Morssinkhof Plastics (o.a. Lichtenvoorde en Zeewolde) heeft Prova reinigingswerkzaamheden verricht. Onder andere de gevels (buitenzijde) en deels ook de binnenreiniging bij verschillende productielocaties. Morssinkhof Plastics is een vanEuropees grootste producenten van hoogwaardig herwonnen grondstof en bedient de Europese markt, variërend van (hele) kleine bedrijven in de kunststof verwerkende industrie tot ’s werelds grootste multinationals. Morssinkhof Rymoplast is een bijzonder vooraanstaand leverancier van regranulaat, maalgoed, compounds en daarnaast ook een afnemer van gesorteerde post-consumer en post-industriele kunstofstromen.

Voor deze opdrachtgever heeft Prova Reiniging verschillende reinigswerkzaamheden verricht. Beginnend met het reinigen van de damwandplaten aan de buitenzijde van de gevel en daarnaast ook nog diverse schoonmaakwerzaamheden binnen in de productiehallen. Morssinkhof was zeer tevreden na uitvoering van de werkzaamheden: “Onze panden zijn weer mooi schoon geworden, we kunnen er weer vele jaren tegenaan!”

Wilt u meer informatie over gevelreiniging in omgeving Almere? Of een andere regio in Nederland? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag.

Locaties:

Lichtenvoorde, Zeewolde

Meter:

10.000

Delen