Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist in het reinigen van uw bedrijfspand!

  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Wolter Koops is een (internationaal) dienstverlener in de koeltransport en logistiek. Het bedrijf verzorgt transport en logistieke diensten door een groot deel van Europa. Van groupage, crossdocking en warehousing tot het uitleveren van goederen aan de detailhandel. En dat, waar nodig, met een gesloten koelketen. In de sector van koeltransport en logistiek is hygiëne een zeer belangrijk onderdeel. Het reinigen van de verschillende warehouses van Wolter Koops is dan ook een terugkerend item. Prova Reiniging maakt al vele jaren de panden van Wolter Koops schoon en zorgt zo voor een frisse aanblik van het pand.

Een uitdaging van een bedrijf als Wolter Koops is dat gevelreiniging nooit gelegen komt. Aan- en afrijdende vrachtwagens mogen immers niet gehinderd worden. Een efficiënte en zeer gestructureerde planning is dan ook van wezenlijk belang. Met een JIT-planning zorgt Prova ervoor dat de bedrijfsprocessen niet verstoord worden en dat het pand wordt gereinigd zonder overlast te veroorzaken.

Wilt u ook de gevel van uw pand laten reinigen? Prova reinigt door heel Nederland, van Emmen tot aan Maastricht. Wij staan voor u klaar met een passend advies.

Jaar:

Periodieke reiniging

Locaties:

O.a Zeewolde en Venlo

Delen