Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist in het reinigen van uw bedrijfspand!

  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Bij woonboulevard Eijerkamp in Zutphen (boven Arnhem in Gelderland) heeft Prova Reiniging in maart 2019 de complete gevel gereinigd. Dit hield in dat niet alleen de gevel, maar ook de ramen en de roldeuren van de opslaghallen gereinigd moesten worden. Een niet alledaagse opdracht, immers de werkzaamheden moesten worden uitgevoerd tussen het winkelend publiek. Van groot belang was dan ook dat zij er geen hinder of overlast hebben gehad.

Het resultaat van de gevelreiniging
Na het uitvoeren van de gevelreiniging en glasbewassing was het pand ‘als nieuw’. De woonboulevard samen met de opslaghallen hebben weer een prachtige en frisse uitstraling. Eijerkamp was dan ook zeer tevreden met het resultaat: “Wij zijn blij met het eindresultaat en de werkwijze. Door de flexibele manier van werken van Prova hebben wij en de bezoekers van de woonboulevard nauwelijks last van de werkzaamheden gehad.”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreiniging, dakreiniging, glasbewassing en damwandreiniging.

Vraag onderaan deze pagina een vrijblijvend advies of een offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Jaar:

Maart 2019

Aantal meter:

7.500 m2

Delen