Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist in het reinigen van uw bedrijfspand!

  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Jonker & Schut, een zeer bekende naam en logistiek specialist in de voedingsmiddelenbranche. Het Barneveldse bedrijf is opgericht in 1987 en binnen 'no-time' uitgegroeid tot een landelijke speler op het gebied van logistiek, transport en warehousing. En dat niet alleen, naast de standaardoplossingen bieden ze ook maatwerk aan en ontwikkelt Jonker & Schut op verzoek speciale productielijnen of andere passende oplossingen.

Gevelreiniging en glasbewassing

Prova Reiniging werkt al vele jaren, naar volle tevredenheid, samen met Jonker & Schut. Gevelreiniging bij de verschillende warehouses, transport- en logistieke hallen en kantoorfaciliteiten is elke keer weer een belangrijk onderdeel van het periodieke onderhoudsplan. Immers van een bedrijf in de foodsector wordt verwacht dat het voldoet aan de strenge kwaliteits- en hygiene-eisen.

Meer informatie over gevelreiniging?

Prova reinigt door heel Nederland. Van gevelreiniging in Arnhem tot aan Dordrecht. Wij komen overal! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Jaar:

Periodiek onderhoud

Locatie:

Barneveld, Gelderland

Delen