Spoedreiniging nodig? Bel onze hotline 0548 234 000

Gevelreiniging en impregneren bij Strandhotel Centerparcs – Zandvoort

Gevelreiniging Hotel Centerparcs - Zandvoort Noord Holland

Het reinigen van een gevel op hoogte, in weer en (heel veel) wind. Met deze moeilijkheidsgraad had Prova te maken bij de gevelreinigings opdracht van Centerparcs. De bekende hotelketen vond dat het strandhotel in Zandvoort (Noord-Holland) wel een flink schoonmaakbeurt kon gebruiken. Door alg- en zout was het hotel flink vervuild geraakt in de loop der tijd.

Centerparcs: “Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en hoe Prova het hotel heeft gereinigd. Het verschil is van voor en na de tijd is enorm.”

Gevelreiniging buitenzijde hotel

Prova heeft bij dit prachtige strandhotel meer dan 1500 meter gevel gereinigd en geïmpregneerd. Op advies van Prova is de gemetselde gevel van het hotel niet alleen gereinigd maar ook nog eens geïmpregneerd. Door het impregneren is de gevel minder vatbaar voor o.a. alg aanslag of andere vervuiling en blijft zodoende veel langer schoon.

Gevelreiniging Centerparcs Hotel - Zandvoort Noord Holland

De grootste uitdaging bij dit gebouw was de hoogte, het hotel is maar liefst 35 meter hoog. Met de hoeveelheid wind aan de kust was veilig werken op hoogte het belangrijkste aspect om rekening mee te houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreniging, dakreiniging, glasbewassing, damwandreiniging en industriële reiniging.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan, wij nemen binnen 24 uur contact met u op!