Spoedreiniging nodig? Bel onze hotline 0548 234 000

Glasbewassing en gevelreiniging bij Woonboulevard Eijerkamp – Zutphen

Gevelreiniging en glasbewassing bij Eijerkamp Zutphen

Bij woonboulevard Eijerkamp in Zutphen (Gelderland) heeft Prova Reiniging in maart 2019 de complete gevel gereinigd. Dit hield in dat niet alleen de gevel, maar ook de ramen en de roldeuren van de opslaghallen gereinigd moesten worden. Een niet alledaagse opdracht, immers de werkzaamheden moesten worden uitgevoerd tussen het winkelend publiek. Van groot belang was dan ook dat zij er geen hinder of overlast hebben gehad.

Het resultaat van de gevelreiniging

Na het uitvoeren van de gevelreiniging en glasbewassing was het pand ‘als nieuw’. De woonboulevard samen met de opslaghallen hebben weer een prachtige en frisse uitstraling. Eijerkamp was dan ook zeer tevreden met het resultaat: “Wij zijn blij met het eindresultaat en de werkwijze. Door de flexibele manier van werken van Prova hebben wij en de bezoekers van de woonboulevard nauwelijks last van de werkzaamheden gehad.”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Elk bedrijf heeft natuurlijk een ander doel en dat zien wij als uitdaging. Wilt u weten waar uw kansen liggen op het gebied van reiniging? Neem dan eens contact met ons op, Prova is de landelijke specialist voor o.a. gevelreniging, dakreiniging, glasbewassing, damwandreiniging en industriële reiniging.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor reiniging. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!