Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist in het reinigen van uw bedrijfspand!

  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Aan het Gooimeer, vlakbij de A27, ligt het prachtige distributiepand van Royal A-Ware Packaging. Royal A-Ware is een zeer bekend bedrijf met passie voor alles wat te maken heeft met food. Met de wens van de klant voorop, zoals ze het zelf benoemen: “Wij werken van consument tot koe”. Bij dit unieke Hollandse familiebedrijf reinigt Prova al vele jaren lang de buitengevels en het glas. Bij een druk bedrijf, waar vrachtwagens op en afrijden, een uitdaging op zich.

Dat is dan ook de belangrijkste kernwaarde bij dit mooie reinigingsproject is de planning en werkwijze. Royal A-ware is een bedrijf met een zeer druk logistiek proces wat niet mag worden verstoord. De vooraf opgestelde (lean-)planning wordt dan ook tot in de puntjes gevolgd. En het resultaat mag er dan ook ieder jaar weer zijn, een prachtig, schoon en fris gebouw. Precies wat u verwacht van een bedrijf in de foodsector.

Meer informatie over gevelreiniging? 
Bent u ook op zoek naar gevelreiniging in Almere? Of op een andere plaats in Nederland? Neem dan direct contact op! Wij adviseren u graag.

Diensten:

Gevelreiniging

Jaar:

2018 - 2020

Aantal meter:

7.500 m2

Delen