Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20
Wij zijn Prova Reiniging
  • Landelijke reinigingsspecialisten
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Wij bieden alle reinigingsdiensten aan

Onze historie & kernwaarden

De geschiedenis van Prova begint eigenlijk al in 2004, het jaar waarin Wilco Pijffers zijn eigen reinigingsbedrijf begint. Na een succesvolle startperiode komt er in 2016 een samenwerking tot stand tussen Wilco Pijffers en Jan Smalbrugge. Deze nieuwe samenwerking blijkt een gouden zet. Wilco’s ervaringen uit de praktijk en de organisatorische kwaliteiten van Jan blijken een perfecte mix. Om de nieuwe samenwerking te beklinken wordt een nieuwe naam bedacht,  en zo ontstond Prova Reiniging.

Professionele Vastgoedreiniging
De kracht van Prova ligt in het bedenken en uitvoeren van unieke reinigingsoplossingen. Van gevelreiniging tot dakreiniging en van glasbewassing tot industriële reiniging. En dat niet alleen, ook voor specialistische en zeer complexe reinigingsvraagstukken, met name in de vastgoedsector, is Prova de juiste partner. Onze naam is niet voor niets een samenvoeging van de twee woorden Professionele Vastgoedreiniging.

prova-over-ons-10

Reinigingsspecialist in vastgoed(sector)

Zoals onze bedrijfsnaam al zegt is Prova de reinigingsspecialist in de vastgoedsector. Geen formaat is te bijzonder en geen oppervlak is te groot, Prova reinigt de meest uiteenlopende panden. Naast de vastgoedsector is Prova ook actief in de voedingsindustrie, opslag en warehousing, detailhandelkoel- en vriescellen en andere uiteenlopende panden zoals VVE-gebouwen, appartementencomplexen etc.

Landelijk werkgebied
Prova Reiniging heeft een landelijk werkgebied. Onze vakkundige teams reinigen panden en objecten door geheel Nederland. Van Maastricht tot Den Helder en van Vlissingen tot Groningen.

Onze kracht; creatieve oplossingen

Onze kracht ligt in het bedenken en adviseren van unieke reinigingsoplossingen. Van gevelreiniging tot dakreiniging en van glasbewassing tot industriële reiniging. En dat niet alleen, ook voor specialistische en complexe reinigingsvraagstukken zijn wij de juiste partner.

Prova is een zeer stabiele organisatie (bekijk hier ons organogram). De verschillende afdelingen werken nauw met elkaar samen waardoor de lijnen erg kort zijn. Zo kunnen we snel schakelen. Heeft u een een spoedopdracht die op korte termijn uitgevoerd moet worden? Dat is voor Prova geen enkel probleem!

prova-over-ons-vve
Vragen-wilco-2-1

Vragen? Neem contact op met Wilco Pijffers van Prova Reiniging.

Onze betrouwbare werkwijze

Door onze betrouwbare manier van werken garanderen wij hoogwaardige kwaliteit en maximale flexibiliteit in onze werkzaamheden. Iedere dag van de week en elke week van het jaar! En dit vinden wij belangrijk:

  • Persoonlijk advies,
  • Korte communicatielijnen,
  • Service tot het allerhoogste niveau.

Hiermee onderscheid Prova zich dan ook mee ten opzichte van andere reinigingsbedrijven. Wanneer u kiest voor Prova Reiniging, dan kiest u voor duidelijke communicatie met één contactpersoon. U kunt te allen tijde terecht bij deze persoon of het nu gaat om een advies, reinigings- of planningsvraagstuk. Deze korte lijnen maken ons efficiënt en onze communicatie helder.

prova-betrouwbare-werkwijze
gevelreiniging

Onze verantwoorde oplossingen

Prova Reiniging biedt haar klanten maatschappelijk verantwoorde reinigingsoplossingen voor iedere situatie. Prova is daartoe in staat door vele jaren ervaring en daardoor opgebouwde expertise. Continu besteden wij dan ook aandacht aan onze reinigingsmethodes en komen elke keer weer met verrassende en innovatieve oplossingen.

Biologisch afbreekbaar
Elk type vervuiling is weer anders, daarom vraagt elk type vervuiling om een andere oplossing. Natuurlijk moet dit wel op een verantwoorde manier gebeuren. Prova werkt daarom enkel met biologisch afbreekbare reinigingsmaterialen. Zo sparen wij het milieu en kunnen wij iedere klus op een maatschappelijk verantwoorde manier uit voeren.

Hier zijn we goed in:

Wij hebben ruime ervaring met het reinigen van zakelijke en particuliere objecten. Wij werken door het hele land, van Maastricht tot Den Helder en van Groningen tot Vlissingen.

rsz_hogedrukreiniging-2

Gevelreiniging

Er zijn verschillende vormen van gevelreiniging, Prova bepaalt graag bij u op locatie de beste aanpak.

rsz_dakreiniging

Hogedrukreiniging

Met hogedrukreiniging verwijderen wij het meest hardnekkige vuil. Van alg-aanslag tot graffiti.

rsz_damwand_reinigen-1

Damwandreiniging

Er zijn verschillende vormen van damwandreiniging, welke methode het beste bij u past bekijken we graag.

Daarom kiest u voor Prova Reiniging

15
Meer dan 15 jaar ervaring
5.530.000
Meer dan 5.530.000 meter gereinigd
1910
Meer dan 1910 gebouwen gereinigd
24
Reactie binnen 24 uur

Uitdagende projecten, door het hele land heen

Prova Reiniging is een landelijk werkend reinigingsbedrijf met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. gevelreiniging, dakreiniging, damwand reiniging, hogedrukreiniging en industriële reiniging. Bekijk hier enkele van onze uitdagende projecten. Klik op de afbeelding voor meer informatie over het project.

Vrijblijvend advies van Prova

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op!

USP-prova-form