Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist in het reinigen van uw bedrijfspand!
  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Over ons

Elke opdrachtgever is uniek. Daarom verrichten wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk ‘op maat’.
Direct een scherpe aanbieding ontvangen?

Dynamisch bedrijf

Prova Reiniging is een dynamisch schoonmaakbedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de schoonmaak van vele panden, zoals utiliteitsgebouwen, kantoorgebouwen en wooncomplexen van VvE’s in heel Nederland. Diverse opdrachtgevers werken al met ons samen sinds de oprichting van ons schoonmaakbedrijf.

Reinigen Graffity Verwijderen

Aandacht en kwaliteit

Het leveren van de beste kwaliteit heeft voor ons de hoogste prioriteit. Deze bereiken wij vooral door onze kwaliteitsgerichte organisatiestructuur. Wij streven naar een voortdurende relatie met onze opdrachtgevers. Prova Reiniging werkt daarom zoveel mogelijk met vaste medewerkers op vaste projecten. Op deze manier kennen ze het project waarvoor zijn verantwoordelijk zijn door en door en ziet de klant steeds een vertrouwd gezicht.

Schoonmaak op maat

Elke opdrachtgever is uniek. Daarom verrichten wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk ‘op maat’. De projectleiders zijn verantwoordelijk voor de schoonmaak kwaliteit. Zij instrueren en controleren het personeel en zijn tevens het aanspreekpunt van de klant. De opdrachtgever kan de klant op verschillende tijden bereiken, ook buiten de ‘reguliere’ schoonmaak tijden om. In geval van een ontevredenheid kan Prova Reiniging direct op zoek naar een passende oplossing. Samen met onze schoonmakers hebben wij de kennis in huis om kwalitatief goed schoonmaakwerk af te leveren. Prova Reiniging gaat iedere uitdaging aan.

Missie

Veiligheid en hygiëne zijn belangrijk. Iedereen wil toch op een schone en veilige plek wonen en werken? Het is onze zorg  dat schoonmaakwerk goed gedaan wordt. Schoonmaakbedrijf Prova Reiniging streeft daarom ook naar een grondig schoonmaak programma op maat in plaats van een ‘optisch’ schoonmaak programma. Prova Reiniging haar missie is om de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen en een prettige en langdurige klant relatie op te bouwen.

Visie

Schoonmaakbedrijf Prova Reiniging ziet zichzelf als bedrijf dat over vijf jaar verder is gegroeid. We streven ernaar om onze werkzaamheden in heel Nederland verder uit te breiden, met een ruim aanbod aan uitstekende arbeidsmiddelen en gemotiveerde werknemers. Daarnaast wil Prova Reiniging de doelen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen verder uitbreiden.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor een van onze reinigingsdiensten?

Wilt u een scherpe aanbieding ontvangen voor het reinigen van uw pand of woning? Neem dan nu contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!
USP-prova-form