Vinkje_1

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_1

Wij werken door heel Nederland

Schermafbeelding 2021-04-06 om 08.29.20
Prova de landelijke specialist in gevelreiniging met stoom!
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland
  • Zowel zakelijke als particuliere reiniging

Gevelreiniging stoom

Prova Reiniging heeft jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging met stoom en adviseren u daar graag in.

Gevelreiniging met stoom

Gevelreiniging met stoom is de perfecte manier van reinigen bij hardnekkige vervuiling. Bij deze vorm van reiniging wordt het water verhit tot gemiddeld zo'n 140 graden. Afhankelijk van het type vervuiling zal de exacte temperatuur variëren tussen de 120 en 160 graden. Door de hoge temperatuur is er minder druk voor nodig voor een zelfde resultaat. Gevelreiniging met stoom doe je vaak bij wat oudere, monumentale, panden waar met hogedrukreiniging schade zou kunnen ontstaan. De gevels van deze panden, zijn door de tand des tijds, vaak niet meer in zo'n hele beste staat en door gevelreiniging met stoom voorkom je dat er nog meer schade ontstaat.

Gevelreiniging stoom doe je bij elke vorm van gevelvervuiling. Van alg en mos tot veel zwaardere graffityvervuiling. De meeste gevels van woningen en zakelijke panden zijn geschikt voor gevelreiniging met stoom.

Wilt u meer informatie over deze reinigingsmethode?
Vraag dan een scherpe aanbieding aan of bel met 0548-234000. Onze adviseur komt graag bij u op locatie langs om te bekijken welke reinigingsmethode in uw situatie geschikt is.