Spoedreiniging nodig? Bel onze hotline 0548 234 000

Zonnepanelen reiniging

Prova reiniging is  uw specialist in het reinigen van  zonnepanelen. Het regelmatig reinigen van uw zonnepanelen is van groot belang voor het behalen van een optimaal rendement. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden te inventariseren en hier een passend advies voor te geven, waarna wij met een contractvoorstel komen, passend bij uw wensen en behoeften.

Offerte aanvragen

1. Uw opdracht 2. Uw gegevens 3. Uw bevestiging

+ Dienst toevoegen
Uw opdracht

  Uw gegevens

   Zonnepanelen hebben het door de weersomstandigheden en andere invloeden zwaar te verduren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vogelpoep of ander vuil. Door een regenbui worden zonnepanelen weer redelijk schoon, maar écht schone zonnepanelen zorgen voor een 3% meer opwekking van energie. Professionele reiniging van de zonnepanelen door Prova Reiniging zorgen voor een optimale opbrengst.

   Wij werken voor

   Recente beoordelingen★★★★★★★★★★VVE Villa PalladioVervolg op de review van 17-4. Nadat de communicatie hersteld was, zijn de resterende werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Nogmaals: de gevelreiniging is uitstekend uitgevoerd.★★★★★★★★★★AnoniemPrettige communicatie. Vakwerk geleverd.★★★★★★★★★★J.W. GruijtersDak met cementpannen schoongemaakt, daarna geïmpregneerd. Eerst bezoek van het bedrijf om de situatie op te nemen en te adviseren wat gedaan kon worden daarna prijsindicatie. Prijs was in verhouding tot de collega-bedrijven zeer redelijk. Afspraak was snel gemaakt. En de uitvoering ging vlot ★★★★★★★★★★Stefan van den Hanenberg Dalco Food BVPrima prijs, kwaliteits verhouding en een vlotte planning.Feedback Company
   Terug naar het overzicht