Spoedreiniging nodig? Bel onze hotline 0548 234 000

Damwandreiniging

Damwanden kunnen allerlei soorten vuil bevatten. Denk aan algen of zand, maar ook graffiti. Hier wilt u vanaf. Een schone damwand is immers belangrijk voor een goede eerste indruk van uw pand. Tevens verlengt het de levensduur van de damwand.

Offerte aanvragen

1. Uw opdracht 2. Uw gegevens 3. Uw bevestiging

+ Dienst toevoegen
Uw opdracht

  Uw gegevens

   Damwand reiniging

   Prova Reiniging is al vele jaren gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten damwanden, of het nu gaat om geprofileerde damwanden of sandwichpanelen voor elk type beplating hebben wij een passende oplossing . Omdat de reiniging van uw damwand sterk afhankelijk is van het type vervuiling, denk bijvoorbeeld algen, zand of graffiti, en de ligging van uw bedrijfspand geven wij vakkundig advies op maat.

   Omdat het reinigen van uw geprofileerde damwand of sandwichpanelen vakkundig en precies moet gebeuren hebben wij meerdere reinigingsmethodes. Wij maken o.a. gebruik van machinale reiniging, reiniging d.m.v. hogedruk, telewas reiniging. Per pand is dit verschillend. Wij komen vooraf op locatie langs om een advies te geven welke methode het beste is voor uw pand.
   In sommige gevallen maken we gebruik maken van een hoogwerk systeem en een hoge druk systeem. Dit bijv. in combinatie met stoom of tuckerpool installaties zodat onze gevelreinigers uw damwand beter kunnen reinigen en meer zicht hebben op het type vervuiling. Wij schromen dan ook niet om na het reinigen uw bedrijfspand handmatig na te lopen en ook kleine details grondig aan te pakken.

   Veel ervaring met gevelreiniging

   Prova Reiniging heeft veel ervaring in het reinigen van distributie centra’s , koel- en vrieshuizen. En bedrijven in de food sector. Omdat het laden en lossen van vrachtwagens 24/7 door moet kunnen gaan willen wij zo min mogelijk overlast veroorzaken en toch zorgen dat uw bedrijfspand en de laaddocks er stralend uitzien. Door onze ervaring met het reinigen in deze bedrijfstak zijn onze adviseurs in staat om in overleg met u tot een uitstekend resultaat te komen .Wat voor de lange termijn tot een prettige en zorgeloze samenwerking lijdt.

   Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw damwandgevels er weer schoon uitzien en het reinigen van de damwand de levensduur verlengt. Zodat uw bedrijf een glanzend visitekaartje is voor uw klanten en u trots bent op uw pand. Wilt u weten wat Prova Reiniging voor u kan betekenen op het gebied van damwandreiniging, vraag dan naar een van onze adviseurs.

   Deze zal dan bij u langskomen en samen met u de te reinigen damwand bekijken daarna krijgt u een vrijblijvend en vakkundig advies.

   Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor dam wand reiniging. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

   Wij werken voor

   Recente beoordelingen★★★★★★★★★★VVE Villa PalladioVervolg op de review van 17-4. Nadat de communicatie hersteld was, zijn de resterende werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Nogmaals: de gevelreiniging is uitstekend uitgevoerd.★★★★★★★★★★AnoniemPrettige communicatie. Vakwerk geleverd.★★★★★★★★★★J.W. GruijtersDak met cementpannen schoongemaakt, daarna geïmpregneerd. Eerst bezoek van het bedrijf om de situatie op te nemen en te adviseren wat gedaan kon worden daarna prijsindicatie. Prijs was in verhouding tot de collega-bedrijven zeer redelijk. Afspraak was snel gemaakt. En de uitvoering ging vlot ★★★★★★★★★★Stefan van den Hanenberg Dalco Food BVPrima prijs, kwaliteits verhouding en een vlotte planning.Feedback Company

   Damwanden kunnen allerlei soorten vuil bevatten. Denk aan algen of zand, maar ook graffiti. Hier wilt u vanaf. Een schone damwand is immers belangrijk voor een goede eerste indruk van uw pand. Tevens verlengt het de levensduur van de damwand.

   Terug naar het overzicht